×

DUYURU

Çankaya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı “Mühendis” ihtiyacını karşılamak için yapılan değerlendirme sonucu aşağıda gösterilmiştir. Anılan personelin, Merkez kampüs, Eskişehir yolu 29.km Yukarı Yurtçu Mah. Mimarsinan cad. no:4 06790 adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Özlük İşleri Birimimize aşağıda belirtilen evrak listesini en geç 15 gün içinde tamamlayarak, şahsen başvurması gerekmektedir. (Tlf:0312/ 23311-05-06)

SIRA NO :              TCKN                      Adı-Soyadı                                   Değerlendirme Sonucu

1.             243*****526            Me*** Al***  GÖ***                                  ASIL

EVRAK LİSTESİ

• DİPLOMA ÖRNEĞİ

(Diploma asılları getirildiği takdirde fotokopiler Üniversitemiz tarafından onaylanabilir.)

• NÜFUS CÜZDAN ÖRNEĞİ

(Aslı getirildiği takdirde Üniversitemizce onaylanabilir.)

• İKAMET İLMUHABERİ

(Muhtarlık veya E devlet internet üzerinden)

• CUMHURİYET SAVCILIĞINDAN ALINACAK SABIKA KAYIT BELGESİ

(Adres: Adliye Sarayı  Sıhhıye / ANKARA veya E-devlet internet üzerinden)

• GÜVENLİK SORUŞTURMASI  FORMU (Çankaya Üniversitesi- Formlar)
  • SAĞLIK RAPORU

(Çankaya Üniversitesi Sağlık Merkezi –Merkez Kampüs)

• ASKERLİK DURUM BELGESİ (Askerlikle ilişiği olmayanlardan istenmemektedir.)
  • FOTOĞRAF (2 Adet)
  • VAKIFLAR BANKASI MEŞRUTİYET ŞUBESİNDE HESAP AÇILACAK

(Maaş yatırılması için)

DAHA ÖNCE ÇALIŞANLAR İÇİN