×

POZİSYON: Mühendis

KADRO SAYISI: 1

A- Adaylarda Aranacak Genel Şartlar

1. 657 sayılı Devlet Memurlar Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  2. Çankaya Üniversitesi İdari Personel Atama, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönerge hükümlerini sağlamak,
  3. Üniversitemiz Değerlendirme Komisyonunca yapılacak mülakatta görevin niteliğine göre 100 üzerinden ortalama en az 70 puan almak.

B- Adaylarda Aranacak Özel Şartlar

1. Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden mezun olmak, (Tercihen Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği)
  2. Güncel Kamu Personeli Seçme Sınavında veya Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavında mezuniyet alanı puan türünden en az 70 puan almak,
  3. Alanında en az 1 (bir) yıl tecrübeli olmak,
  4. C#, VB, .net, Framework konularına hakim olmak,
  5. MS SQL konularında bilgi sahibi olmak,
  6. Windows Server konusuna hakim olmak,
  7. Windows Application ve Web uygulamaları konusunda bilgi sahibi olmak,
  8. Tercihen yeterli ve geçerli (İngilizce) dil bilgisine sahip olmak,
  9. Takım çalışmasına yatkın ve çözüm odaklı olmak,
  10. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak tercih nedenidir.

Bu koşulları birlikte sağlayan personel aranmaktadır.

Başvurular “Çankaya Üniversitesi Online İş Başvuru Sistemi” üzerinden kabul edilecek olup, şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.

** Mülakata katılmaya hak kazanan adayların, sistem üzerinden alacakları “İş Talep Formu” çıktısının imzalı halini görüşmede ibraz etmeleri gerekmektedir.