İDARİ PERSONEL İHTİYACINA AİT İŞ İLANI (İdari Uzman-Sistem Analisti)

İLAN SÜRESİ: 02 Temmuz – 31 Ağustos 2018 (Çalışma saatleri:  09:15-17:00)

2. Çankaya Üniversitesi İdari Personel Atama, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönerge hükümlerini sağlamak, (Merkezi Sınavdan en az 70 puan almak)

Bilgi İşlem                        Şube Müdürlüğü

İdari Uzman           (Sistem Analisti)

1.  Tercihen Üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun,

2.  Son kullanıcı, Sunucu ve Network teknolojilerinde en az 3 yıl tecrübeli,

3.  LAN,WAN, VPN, Switching, Routing, Network Monitoring, Firewall konularında bilgi sahibi,

4.  Mesleki İngilizceye hakim ve araştırma ve iletişimde kullanabilen,

5.  Windows/Linux işletim sistemleri ve sunucu yönetiminde tecrübeli,

6.  Ağ teknolojileri (HP, Ruckus, Cisco) konusunda tecrübeli,

7.  Ağ teknolojileri konusunda sertifika sahibi (tercihen ASE,CCNA vb)

8. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak tercih nedenidir.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların Personel Daire Başkanlığı “Elektronik Sayfasında” yer alan İdari Personel İş Talep Formu” eksiksiz doldurulup, ilave olarak adayların hazırlamış olduğu ÖZGEÇMİŞ  ve onaylı diploma örnekleri ile (Öğrenim bilgisi, E-devlet üzerinden de alınabilir veya diploma asıllarının ibraz edilmesi halinde üniversitemiz de örnekleri tarafımızdan onaylanır.)  E-devlet üzerinden alınmış Adli Sicil kaydı ve varsa çalışma belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarım Yurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim Şefliği’ ne yukarıda belirtilen tarih aralığında şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2018-07-02T16:30:44+00:00