İDARİ PERSONEL İHTİYACINA AİT İŞ İLANI (Hizmetli)

İLAN SÜRESİ: 13 Haziran-31 Ağustos 2018 (Çalışma saatleri:  09:15-17:00)

Birimi

Pozisyonu

Nitelik

Destek Hizmetleri  Daire Başkanlığı           Hizmetli 1. En az Lise mezunu,

2.  30 yaşından gün almamış olmak,

3. Temizlik hizmetlerinde çalışmış olmak tercih nedenidir,

4. Esnek çalışma saatlerine göre çalışmaya engel  bir durumu bulunmamak,

5. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak tercih nedenidir.

6. Cam temizliği konusunda mesleki belge sahibi olması tercih nedenidir.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların Personel Daire Başkanlığı “Elektronik Sayfasında” yer alan İdari Personel İş Talep Formu’nu eksiksiz doldurulup, ilave olarak adayların hazırlamış olduğu ÖZGEÇMİŞ  ve onaylı diploma örnekleri ile (Öğrenim bilgisi, E-devlet üzerinden de alınabilir veya diploma  asıllarının ibraz edilmesi halinde üniversitemiz de örnekleri tarafımızdan onaylanır.) E-devlet üzerinden alınmış Adli Sicil kaydı ve varsa çalışma belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarım Yurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim Şefliği’ ne yukarıda belirtilen tarih aralığında şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2018-07-26T14:00:50+00:00