İDARİ PERSONEL İHTİYACINA AİT İŞ İLANI (Fen Bilimleri Enstitüsü-Memur)

İLAN SÜRESİ: 23 Mayıs- 29 Haziran 2018 (Çalışma saatleri:  09:15-17:00)

2. Çankaya Üniversitesi İdari Personel Atama, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönerge hükümlerini sağlamak,(Merkezi Sınavdan en az 70 puan almak)

Fen Bilimleri Enstitüsü        Memur 1.  Üniversitelerin Mühendislik, Matematik veya Matematik-Bilgisayar bölümlerinden mezun ve aynı alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak,

2.  YDS 80 veya dengi İngilizce puanına sahip ya da İngilizce eğitim yapan bir Üniversite ve bölümünden Lisans ve/veya Yüksek Lisans derecesine sahip olmak,

3.  İyi derecede Microsoft Office (Word, Excell, Powerpoint vb.) ile Latex yazılımları kullanmada deneyimli olmak (JAVA programlama dilini bilmek tercih sebebidir),

4.  Eğitimin devam ettiği dönemlerde Enstitüde  13:00-21:00 saatleri arasında mesai yapıldığından durumu bu çalışmaya uygun olmak.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların Personel Daire Başkanlığı “ İdari Personel İş Talep Formu” yer alan “İdari Personel Başvuru Formu” eksiksiz doldurulup, ilave olarak adayların hazırlamış olduğu ÖZGEÇMİŞ  ve onaylı diploma örnekleri ile (Öğrenim bilgisi, E-devlet üzerinden de alınabilir veya diploma asıllarının ibraz edilmesi halinde üniversitemiz de örnekleri tarafımızdan onaylanır.)  E-devlet üzerinden alınmış Adli Sicil kaydı ve erkek adaylar için askerlik terhis/ tecil belgesi, çalışma belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarım Yurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim Şefliği’ ne yukarıda belirtilen tarihler arası mesai bitimine kadar şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

2018-06-18T09:54:41+00:00