İDARİ PERSONEL İHTİYACINA AİT İŞ İLANI (Güvenlik Görevlisi-Hizmetli)

İLAN SÜRESİ: 26 Mart- 24 Nisan 2018 (Çalışma saatleri:  09:15-17:00)

Birimi

Pozisyonu

Nitelik

Güvenlik Şube Müdürlüğü    Güvenlik Görevlisi 1.  5188 sayılı yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip,

2.  En az Lise mezunu,

3.  30 yaşından gün almamış olmak,

4.  Esnek çalışma saatlerinde ve vardiya düzeninde çalışmaya engel bir durumu bulunmamak,

5. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak tercih nedenidir.

Destek Hizmetleri  Daire Başkanlığı           Hizmetli  1. En az Lise mezunu,

2.  30 yaşından gün almamış olmak,

3. Temizlik hizmetlerinde çalışmış olmak tercih nedenidir,

4. Esnek çalışma saatlerine göre çalışmaya engel  bir durumu bulunmamak,

5. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak tercih nedenidir.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların Personel Daire Başkanlığı “Elektronik Sayfasında” yer alan İdari Personel İş Talep Formu’nu eksiksiz doldurulup, ilave olarak adayların hazırlamış olduğu ÖZGEÇMİŞ  ve onaylı diploma örnekleri ile (Öğrenim bilgisi, E-devlet üzerinden de alınabilir veya diploma  asıllarının ibraz edilmesi halinde üniversitemiz de örnekleri tarafımızdan onaylanır.) E-devlet üzerinden alınmış Adli Sicil kaydı ve varsa çalışma belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarım Yurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim Şefliği’ ne yukarıda belirtilen tarih aralığında şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2018-04-20T16:56:58+00:00