İDARİ PERSONEL İHTİYACINA AİT İŞ İLANI-Güvenlik Görevlisi

İLAN SÜRESİ: 22 Kasım 2017-15 Aralık 2017 ( mesai bitimine kadar -09:15-17:00)

Güvenlik Şube Müdürlüğü

Güvenlik Görevlisi

1. 5188 sayılı yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak,

2. Lise mezunu olmak,

3. Esnek çalışma saatlerinde ve vardiya düzeninde çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların Personel Daire Başkanlığı “Elektronik Sayfasında” yer alan “İdari Personel Başvuru Formu” nu eksiksiz doldurarak, RESİMLİ ÖZGEÇMİŞ (alt öğrenim bilgileri dahil)  ile Diploma Asılları ve varsa çalışma belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarım Yurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim Şefliği’ ne yukarıda belirtilen tarihler arası mesai bitimine kadar şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

2017-12-13T16:53:59+00:00