İDARİ PERSONEL İHTİYACINA AİT İŞ İLANI-Psikolog

İLAN SÜRESİ: 13 Kasım- 01 Aralık 2017 mesai bitimine kadar (17:00)

Sağlık Merkezi Psikolog 1. Üniversitelerin Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun olmak,

2. Alanında en az üç yıl deneyimli olmak.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların Personel Daire Başkanlığı  “Elektronik Sayfasında” yer alan “İdari Personel İş Başvuru Formu” nu eksiksiz doldurarak, RESİMLİ ÖZGEÇMİŞ (alt öğrenim bilgileri dahil)  ile diploma örneği ve varsa çalışma belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarım Yurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim Şefliği’ ne yukarıda belirtilen tarihler arası mesai bitimine kadar şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

2017-11-13T11:30:38+00:00