İLAN SÜRESİ: 29 Kasım -13 Aralık 2019 (Çalışma saatleri:  09:15-17:00)

2. Çankaya Üniversitesi İdari Personel Atama, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönerge hükümlerini sağlamak,

3. Üniversitemiz Değerlendirme Komisyonunca yapılacak mülakatta görevin niteliğine göre 100 üzerinden ortalama en az 70 puan almak.

Birimi Pozisyonu       Nitelik
Kütüphane Müdürlüğü    Memur
  1. Üniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’ nden lisans düzeyinde mezun olmak,
  2. MS Office programlarına hakim olmak,
  3. Son iki yıl içinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından veya ALES’ ten en az 50 puan almak,
  4. Görevini yürütecek düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmak,
  5. Esnek çalışma saatlerinde vardiyalı olarak (Cumartesi-Pazar, hafta içi akşam ve gece) çalışabilmek.
  6. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak tercih nedenidir,

Bu koşulları sağlayan çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların, Personel Daire Başkanlığı “Elektronik Sayfasında” yer alan İdari Personel İş Talep Formu” nu eksiksiz doldurarak, RESİMLİ ÖZGEÇMİŞ (alt öğrenim bilgileri dahil)  ile Diploma Asılları ve varsa çalışma belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarım Yurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim Şefliği’ ne yukarıda belirtilen tarih aralığında şahsen başvurmaları gerekmektedir.