İDARİ PERSONEL İHTİYACINA AİT İŞ İLANI (DAİRE BAŞKANI)

İLAN SÜRESİ:  07-22 Mart 2019 (Çalışma saatleri:  09:15-17:00)

3. Üniversitemiz Değerlendirme Komisyonunca yapılacak mülakatta başarılı bulunmak,

Tanıtım ve Kültür    Daire Başkanlığı

Daire Başkanı

1.    Üniversitelerin en az örgün öğretim lisans düzeyinde; iletişim, basın-yayın, gazetecilik, halkla ilişkiler, reklamcılık ve benzeri bölümlerinden mezun, (Alanında lisansüstü öğrenimli veya akademik kariyeri olması tercih nedenidir.)

2.    Alanında en az on yıl deneyimli,  (Tercihen; yurt içi yurt dışı eğitim,  araştırma, bilim ve sanat içerikli olarak organize edilen seminer, sempozyum, kolokyum, kongre, fuar, sergi, festival, yarışma, gösteriler ve benzeri faaliyetleri düzenlemek veya düzenleme kurullarında  görev almış olmak.)

3.    Yukarıda belirtilen faaliyetlerin kolaylaştırılması ve geliştirilmesi amacıyla bu faaliyetleri yürüten, yönlendiren kitle iletişim veya organizasyon kurum ve kuruluşları ile halen veya geçmişte ilişkili olduğunu, ayrıca ağırlama, karşılama ve protokol hizmetleri için  yeterli ve geçerli bir yabancı dil bilgisine sahip olduğunu belgelemesi gerekir.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların Personel Daire Başkanlığı “elektronik sayfasında” yer alan ilan için “İdari Personel İş Talep Formu, Özgeçmiş ve onaylı diploma örnekleri ile Adli Sicil ve varsa hizmet belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarı Yurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim Şefliği’ ne yukarıda belirtilen tarih aralığında şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2019-03-07T09:39:35+03:00