İDARİ PERSONEL İHTİYACINA AİT İŞ İLANI (PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI-ÖZLÜK İŞLERİ BİRİMİ-MEMUR)

İLAN SÜRESİ: 12 – 23 Şubat 2018 (Çalışma saatleri:  09:15-17:00)

A-Adaylarda Aranacak Genel Şartlar

3. Üniversitemiz Değerlendirme Komisyonunca yapılacak mülakatta görevin niteliğine göre 100 üzerinden ortalama en az 70 puan almak.

Personel Daire     Başkanlığı                       (Özlük İşleri Birimi)     Memur 1) Üniversitelerin (Örgün Öğretim) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat, Hukuk, İstatistik, Matematik ve benzeri bölümlerden mezun olmak,

2) Yükseköğretim mevzuatı ile iş hukukunda bilgi sahibi ve üniversite personel yönetimi alanında deneyimli olmak,

3) Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak tercih nedenidir,

4) Son beş yıl içinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında veya Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavında en az 70 puan almak.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların Personel Daire Başkanlığı “Elektronik Sayfasında” yer alan “ İdari Personel İş Talep Formu” nu eksiksiz doldurarak, RESİMLİ ÖZGEÇMİŞ (alt öğrenim bilgileri dahil)  ile Diploma Asılları ve varsa çalışma belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarım Yurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim Şefliği’ ne yukarıda belirtilen tarih aralığında şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2018-02-20T15:29:13+00:00