İDARİ PERSONEL İHTİYACINA AİT İŞ İLANI (GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ-GÜVENLİK GÖREVLİSİ)

İLAN SÜRESİ: 12 – 23 Şubat 2018 (Çalışma saatleri:  09:15-17:00)

Güvenlik Şube Müdürlüğü Güvenlik Görevlisi 1) 5188 sayılı yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip,

2) En az Ön Lisans mezunu,

3) Esnek çalışma saatlerinde ve vardiya düzeninde çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

4) Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak tercih nedenidir.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların Personel Daire Başkanlığı “Elektronik Sayfasında” yer alan “İdari Personel İş Talep Formu” nu eksiksiz doldurarak, RESİMLİ ÖZGEÇMİŞ (alt öğrenim bilgileri dahil)  ile Diploma Asılları ve varsa çalışma belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarım Yurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim Şefliği’ ne yukarıda belirtilen tarih aralığında şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2018-02-12T16:44:01+00:00